MALLISTOT
Serenity
Serenity korumallisto syntyi hetkestä, jolloin mikään ei tuntunut yhtä tärkeältä kuin hiljaisuus. Korun muoto on saanut inspiraation kotipihalla tepastelleen fasaanin näyttävistä rintasulista.
 
Serenity-malliston koruja on saatavilla hopeisena, pronssisena, kultaisena ja kullattuna hopeana.
Taival
Taival-malliston ensimmäinen sormus suunniteltiin tanskalaiseen korukilpailuun vuonna 2014. Uniikkisormus valmistettiin valkokullasta ja sen sisälle, ikään kuin siipien suojaan, istutettiin pieni timantti. Nykyisin tähän suosittuun mallistoon kuuluvat sormus, kaulakoru ja korvakorut. Koruja on saatavilla hopeisina, kultaisina ja kullattuna hopeana. Ota yhteyttä, mikäli et löydä tuotetta verkkokaupasta tai haluat koruun erikoiskäsittelyn.
Sailor in love

Sailor in Love on hyväntuulinen hopeakoru, jossa yhdistyvät onni, toivo ja rakkaus. Sailor in Love -mallistoon kuuluu pienet nappikorvakorut ja riipus. Kaulakoru toimitetaan 70 cm tai 42 cm ankkuriketjulla. Riipuksen koko on noin kolme senttimetriä, korvanappien korkeus on 9 mm. Koruja on saatavilla hopeisina ja kultaisina.

Taite

Taite-mallisto on saanut alkunsa ruusun muodosta, jota on yksinkertaistettu ja muokattu kulmikkaan graafiseksi muodoksi. Korulla on merkityksellinen tarina, joka on lähtöisin suunnittelijan oman elämän taitekohdasta.

Rose Garden

Ruusutarha-sarjan korut on saatavilla hopeisina, keltakultaisina ja ruusukultaisina. Ota yhteyttä, mikäli haluamaasi versiota ei löydy verkkokaupasta.

Robotti

Robotti-kaulakoru on iloinen voimakoru, joka sopii kaikenikäisille. Riipusta voi käyttää kaulakorun lisäksi myös avaimenperänä tai onnenamulettina. Ota yhteyttä, mikäli haluamaasi versiota ei löydy verkkokaupasta.

Ääni

Ääni-korvakorut 
Ääni-kaulakoru

Timantti

Timantti-kaulakoru on selkeälinjainen jokapäivän koru, joka on parhaimmillaan pitkässä ketjussa roikkuen.

Kaukokaipuu | Wanderlust

Kaukokaipuu-korvakorut johdattavat ajatukset palmunlehvien katveeseen. Paikkaan, jossa on lempeän lämmintä eikä huolta huomisesta. Kaukokaipuu-korvakorut syntyivät matkakuumeesta, kauniista lomamuistoista ja toiveesta jälleen matkustaa.

fiFI